”Chocolade maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden
maar is tegelijk ook breekbaar net zoals het leven”

Chociëteit

Chociëteit

Besloten gezelligheidsvereniging van de echte Chocolade liefhebbers die minimaal zes keer per jaar bijeenkomen om onder het genot van een heerlijk chocoladedrankje te praten over de belangrijkste grondstof die deze aarde te bieden heeft, CACAO!

Iedere bijeenkomst zorgen wij voor een gastspreker die iets te doen, maken of betekenen heeft in de cacaowereld en vervolgen wij met een chocotasting van 3 bijzondere chocolades. Na afloop bieden we de mogelijkheid om nog even na te borrelen en informeel in contact te komen met de andere aanwezige chocofielen. Na afloop krijg je nog een chocoladeproduct mee naar huis om ook daar lekker van te genieten.

De leden van de Chociëteit genieten van bijzondere aanbiedingen en acties om producten aan te kopen na afloop van de bijeenkomst. (ben jij een retailer/chocolatier die iets te bieden heeft in onze behoefte naar goede chocolade. wil jij je product onder de aandacht krijgen bij onze leden? neem dan contact op via info@chocolatelover.nl

vergeet je niet uiterlijk 5 dagen vooraf aan te melden via info@chocolatelover.nl

De prijs per bijeenkomst voor niet leden is €25,00 p.p (jaar lidmaatschap is €120,21 voor minimaal 6 bijeenkomsten) incl. 2 consumpties en chocolade per bijeenkomst.

 

Voor het jaarlijkse ChocoladeGala vragen wij een extra bijdragen van €50,05 p.p (inclusief luxe Diner en drankjes)

Wilt u daar ook graag  bij aanwezig zijn? Neem gerust eens contact met ons op.

Bijeenkomsten 2019

19 mei

21 juli

17 augustus BBQ

15 september

17 november

21 december gala

bijeenkomsten 2020

19 januari

15 maart

17 mei

19 juli

20 september

15 november

Contributie

€120,21 per jaar voor minimaal 6 bijeenkomsten. incl. 2 consumpties en chocolade per bijeenkomst.

een lid van de Chociëteit is welkom tijdens alle bijeenkomsten en verplicht telkens 1 vreemde, niet eerder aanwezig zijnde introducee mee te nemen die voldoet aan de eenvoudig strenge eis waar een chocolade liefhebber aan moet vodloen.

eenmalig bijeenkomst bijwonen €25,00 p.p vergeet niet aan te melden.

 

Invulling Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden telkens plaats van 12.00 tot 16.00 uur (BBQ/gala vanaf 18.00 uur)

 

12.00/13.00    inloop

13.00/14.00    spreker

14.00/15.00    choco tasting

15.00/16.00    borrel

Heb je iets te melden

WIj streven ernaar om tijdens iedere bijeenkomst een sleutelfiguur in de cacaowereld uit te nodigen als spreker. Denk jij hier een bijdrage aan te kunnen leveren dan mag je een mail sturen met een beknopte uitleg over je bijdrage naar info@chocolatelover.nl