”Chocolade maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden
maar is tegelijk ook breekbaar net zoals het leven”

Over ons

Wij produceren, verkopen en verpakken alle chocoladeproducten van begin tot het eind. We Kunnen vol trots vertellen dat we alle chocoladeproducten die we verkopen ook allemaal zelf hebben gemaakt in ons eigen atelier aan de vlasmarkt. Van mokkaboon, pindarots, chocoladerepen in 200 verschillende soorten tot de mooiste en lekkerste Bonbons van misschien wel heel Nederland. En mooi en lekker omdat niet alleen de consument die ze gekocht/gekregen heeft geniet van deze eerlijke, heerlijke chocolade maar dat wij met de omzet die we maken heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeel andere mensen lekker kunnen laten genieten. Dus bij iedere hap geniet niet 1 maar minimaal 2 personen van onze chocolade. Wij werken nauw samen met Stichting Opkikker, make a Wish, Odensehuis, stichting kind en brandwond, en vele lokale organisaties. Het Hospice in Goes en Middelburg voorzien we regelmatig van Bonbons en chocolade, met Moederdag krijgen alle bewoners van verzorgingshuizen in heel Zeeland bonbons, met Sinterklaas en Pasen krijgen alle kinderen in de ziekenhuizen van het ADRZ en Zorgsaam een lekkere traktatie aangeboden, en verder kijken we daar waar nodig en gewenst of we nog mensen kunnen helpen met genieten.

Wij keren GEEN salarissen, bonussen en vergoedingen uit aan bestuursleden en vrijwilligers en maken ook geen gebruik van overheid subsidies. Uw steun is daarom van harte welkom. Wij zijn volledig afhankelijk van Giften en donaties. Elk beetje steun is daarom van harte welkom! Er zijn verschillende manieren waarop U ons kunt helpen.

Uw gift is aftrekbaar! Stichting Chocolate Lovers is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) dat heeft voor u als voordeel dat giften die u aan ons doet, aftrekbaar zijn van de belasting. U kunt van uw gift dan ook een factuur van ons krijgen. Bel of Mail ons gerust voor meer informatie. Direct een bedrag overmaken mag natuurlijk ook! onze IBAN is NL56 RABO 0102755221 t.n.v. Stichting Chocolate Lovers. Vermeld wel graag uw volledige naam, adres en woonplaats bij uw overschrijving.

Chocola maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden, maar is tegelijk ook breekbaar, net zoals het leven. Laten we er daarom maar lekker van genieten.