De maand oktober is altijd een beetje de griezelmaand van het jaar. De dagen worden korter, het weer grauwer. Langzaam krijgt iedereen het griezelige besef dat de zomer echt voorbij is. Griezelig is dat zeker… Wist je dat chocolade heel creepy en eng kan zijn? Kippenvel tot gillend aan toe.

Sjakies’ Chocolademuseum opent in oktober haar deuren in de avond. Door het donkere museum, moet je de weg naar buiten zien te vinden. Wij laten jou de duistere kant van chocolade meemaken, proeven en beleven. Niet voor bangeriken of watjes … Durf jij een bezoekje aan?

Informatie

Sjakies by night wordt gehouden op:
3 – 10 -17 – 24 & 31 oktober

Openingstijden                     
Inloop vanaf 19:00u. tot  21:30u.
Het museum is open tot 23:00u.

Overige informatie

  • MONDKAPJE VERPLICHT!!
  • Maximaal 100 bezoekers per avond.
  • Een gemiddeld bezoek duurt anderhalf uur.
  • Kinderen uitsluitend onder begeleiding.
  • Deelname is op eigen risico.
  • Telefoons en lichtjes/zaklampen zijn niet toegestaan tijdens het bezoek. Deze kunnen veilig opgeborgen worden in de daarvoor aanwezige kluisjes.

Bang in het donker?

Mocht je wel willen genieten van de bijzondere horror chocolade, maar dit liever overdag doen als het gewoon licht is? Dan kunt u er ook voor kiezen om een voucher te kopen en tijdens reguliere openingstijden naar het museum te komen.  Vouchers zijn geldig tot 3 januari 2021. Je bezoekt dan Sjakies chocolademuseum met de reguliere proeverij van het museum en krijgt na afloop nog een zak vol horror chocolade mee naar huis, zoals wij dit ook tijdens ‘Sjakie’s by night’ aanbieden.

Hier zit geen maximum aantal bezoekers per dag aan gekoppeld!

KOOP HIER JE TICKETS

TIJDSSLOT BOEKEN VERPLICHT… BEL ONS!! 0118 855156 of mail naar info@chocolatelover.nl

Corona

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers staan altijd voorop. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou en je gezelschap verwachten. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring, ook in het donker. Bezoekers zijn verplicht om tijdens deze avond een MONDKAPJE te dragen. Je kunt deze zelf meenemen of bij ons aan de kassa kopen.

Kosten mondkapje per stuk:
Wegwerp        €1,00
Uitwasbaar    €5,00

Alvast bedankt voor je begrip en tot snel!

MUSEUMPROTOCOL SJAKIES CHOCOLADEMUSEUM