”Chocolade maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden
maar is tegelijk ook breekbaar net zoals het leven”

Stichting

Stichting Chocolate Lovers zet zich in om mensen te helpen, gezinnen met langdurig/ernstig zieke kindjes, eenzame ouderen. dit doen we zonder subsidies. Middels de verkoop van chocola en het geven van workshops halen we geld binnen, maar ook doormiddel van donaties door particulieren en bedrijven.

Wilt u ons ook graag ondersteunen? Dan kunt u geld overmaken op onze RABO rekening NL56 RABO 0102 7552 21 o.v.v Donatie.

Wilt u graag meer betrokken zijn bij onze stichting en meer specifieke hulp/middelen doneren, of meer informatie over wat wij doen. neem dan contact op met ons via 0118-567632. Of klik hier en vul het contactformulier in. Dan maken wij graag een afspraak met u.

Heeft u een Horeca gelegenheid dan kunt u onze Stichting ondersteunen door lekkere bonbons en chocolaatjes te serveren bij de koffie of dessert. Wij kennen zeer scherpe horeca tarieven, zo is het voor u leuk om onze bonbons te gebruiken, en u helpt ons daarmee gezinnen met langdurig zieke kinderen een leuke dag te bezorgen.

Klik hier om onze balans en de staat van baten en lasten over 2016 te bekijken in .pdf.