Stichting Chocolate Lovers

Stichting Chocolate Lovers verwerkt meer dan 10.000 kg chocolade per jaar in haar eigen atelier. Dit doen we samen met meer dan 50 vrijwilligers die zich dag in, dag uit, belangeloos inzetten. De gehele opbrengst van zowel onze winkels als het Chocolade Museum, komt ten goede aan de stichting. Zodoende zijn wij in staat om per jaar meer dan 600 keer; *Mooie momenten te realiseren voor gezinnen met langdurig zieke kinderen; *Laatste wensen te vervullen voor kinderen en jongeren; *Voor de oudere, dementerende medemens een vreugdevol moment te realiseren. Wij keren daarom GEEN salarissen, bonussen en vergoedingen uit aan bestuursleden en vrijwilligers en maken ook geen gebruik van  overheidssubsidies. Wij zijn naast de opbrengsten van zowel onze winkels als het museum, volledig afhankelijk van giften en donaties.

 Wil jij ook een mooi moment geven aan een ziek kind? Klein of groot.

Jouw donatie wordt erg gewaardeerd!

 Er zijn verschillende manieren waarop jij kunt helpen. Bijvoorbeeld:
  1.  Je wilt betrokken zijn bij onze stichting of je wilt meer informatie over wat wij doen
 Bellen is snel                     0118-855156  Mailen is makkelijk            info@chocolatelover.nl
  1.  Je wilt financieel bijdragen aan een mooi moment voor een kind.
Koop bonbons in een van onze winkels, bezoek ons unieke museum of boek een fantastische workshop! We worden ook blij als je doneert! Je gift is aftrekbaar bij de belastingdienst. Stichting Chocolate Lovers is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)  dat heeft voor jou als voordeel dat het geven van een gift, aftrekbaar is van de belasting. Je kunt van je gift dan ook een factuur van ons ontvangen. Bel of Mail ons gerust voor meer informatie. Direct een bedrag overmaken mag natuurlijk ook! IBAN is NL56 RABO 0102755221 t.n.v. Stichting Chocolate Lovers O.v.v. Volledige naam, adres en woonplaats 
  1.  U bent een bedrijf en wilt financieel bijdragen aan een mooi moment voor een kind.
U kunt de Stichting ondersteunen door bonbons of andere chocolade te bestellen bij ons, om te serveren bij de koffie, een vergadering, een business to business of een andere horeca gelegenheid. Wij kennen zeer scherpe horeca tarieven. Een win-win situatie. U biedt een bijzonder smaakvol product aan uw zakelijke relatie, klant of medewerker en helpt daarmee gelijk gezinnen met langdurig zieke kinderen een leuke dag te  bezorgen.