”Chocolade maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden
maar is tegelijk ook breekbaar net zoals het leven”

Workshops

Chocolate lovers biedt verschillende activiteiten aan, voor jong en oud, voor grote groepen en kleine groepen. Denk hierbij aan chocolade workshops, kinderfeestjes en proeverijen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden! Heeft u specifieke wensen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik op ”online reserveren” om direct te boeken!

in verband met de enorme drukte en een tekort aan vrijwilligers  zijn wij tot 1 juni 2019 beperkt in het geven van kinderfeestjes en workshops.  ons excuses voor de overlast.

Bonbons maken

Altijd al willen weten hoe bonbons gemaakt worden? Wij zijn zo trots op ons product en het proces, dat we u graag uitnodigen om deel te nemen aan een workshop. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om met dit geweldige ambacht kennis te maken. 

lees meer

Je eigen chocolade maken

Zoek je eigen cacao bonen uit in de jute-balen die er staan, vervolgens mag je deze gaan roosteren, kraken, wannen en walsen tot een mooie egale massa. Is dit gebeurd dan mag je het op smaak gaan brengen met de aanwezige ingrediënten. Zoek je eigen cacao bonen uit…

lees meer

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes, in alle soorten en maten.
Welkom met limonadesiroop en heel veel chocola om te proeven. Vervolgens ga je samen met je gezelschap aan de slag om iets moois/lekkers te maken. Je kunt kiezen uit verschillende opties!

lees meer

Culinaire
proeverij

Deze proeverij kun je zien als een volwaardige maaltijd. We raden dus aan om vooraf niet teveel te eten! Diverse origine chocolades te proeven uit specifieke….

lees meer

Bourgondische stadswandeling

De manier om het fraaie historische centrum van Middelburg te zien, ruiken, voelen, proeven & beleven. Met een duidelijke handleiding en stadsplattegrond gaat u op pad langs pittoreske steegjes…

lees meer

Thema
mogelijkheden

Er zijn verschillende seizoenen in het jaar waar Chocolade niet bij is weg te denken. Het is altijd leuk als je dan ook zelf iets kunt maken. Hier een lijst met mogelijkheden die wij bieden.

lees meer

18+

samen met je vrienden / vriendinnen aan de slag.

lees meer