”Chocolade maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden
maar is tegelijk ook breekbaar net zoals het leven”

Workshops

Chocolate lovers biedt verschillende activiteiten aan, voor jong en oud, voor grote groepen en kleine groepen. Denk hierbij aan chocolade workshops, kinderfeestjes en proeverijen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden! Heeft u specifieke wensen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik op ”online reserveren” om direct te boeken!

Bonbons maken

Altijd al willen weten hoe bonbons gemaakt worden? Wij zijn zo trots op ons product en het proces, dat we u graag uitnodigen om deel te nemen aan een workshop. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om met dit geweldige ambacht…

lees meer

Culinaire proeverij

Workshop culinaire proeverij normaal €29,50 nu speciale zomerdeal €14,50 p.p. Deze proeverij kun je zien als een volwaardige maaltijd. We raden dus aan om vooraf niet teveel te eten! Diverse origine chocolades te proeven uit specifieke….

lees meer

Kinderfeestjes

Een echt chocoladewalhalla gaat er voor de kinderen open! Welkom met limonadesiroop en heel veel chocola om te proeven. Je kunt kiezen uit: Luxe Bonbons maken, eerst vullen en dan afwerken (duur feestje ongeveer 2,5 uur).

lees meer

Je eigen chocolade maken

Zoek je eigen cacao bonen uit in de jute-balen die er staan, vervolgens mag je deze gaan roosteren, kraken, wannen en walsen tot een mooie egale massa. Is dit gebeurd dan mag je het op smaak gaan brengen met de aanwezige ingrediënten…

lees meer

Bourgondische stadswandeling

Het Historische hart van Middelburg beleven door de ogen van een Bourgondiër, van lekkernij naar lekkernij. De manier om het fraaie historische centrum van Middelburg te zien, ruiken, voelen, proeven & beleven.

lees meer