”Chocolade maakt gelukkig en kent vele mogelijkheden
maar is tegelijk ook breekbaar net zoals het leven. Laten we er daarom maar lekker van genieten!”

                                          Workshops

Chocolate lovers biedt verschillende activiteiten aan, voor jong tot oud, voor grote groepen en kleine groepen. Laat je verrassen door alle mogelijkheden! Heb je specifieke wensen? Wij willen altijd met je meedenken. Klik op m direct te boeken!

                                Dit jaar 2021 geven wij GEEN workshops of kinderfeestjes meer.

Bonbons maken

Bij deze workshop krijg je uitgebreid uitleg over het maken van bonbons. Na het proeven van de vullingen en het uitkiezen van de decoraties ga je zelf aan de slag. Natuurlijk krijg je ook een mooie verpakking zodat je zelf gemaakte producten, professioneel ingepakt mee naar huis kunnen. 

Je eigen chocolade maken

Chocolade met de hand maken, daar komen spierballen aan te pas. Je gaat zelf cacaobonen uitzoeken, roosteren, pellen en vijzelen. Daarna kun je uit allerlei ingrediënten kiezen om je chocolade helemaal naar eigen smaak te maken. 

Kinderfeestjes

De kinderfeestjes kunnen in verschillende thema’s aangeboden worden maar natuurlijk altijd met chocolade. Wil je een masker decoreren, of misschien toch liever een tasje. Voor de heren een auto of een voetbalschoen. Als je je keus hebt gemaakt ga je aan de slag met marsepein of fondant en eetbare verf.

Culinaire proeverij

Deze proeverij kun je zien als een volwaardige maaltijd. We raden dus aan om vooraf niet teveel te eten! Maak een culinaire chocolade wereldreis, krijg diverse chocolades te proeven uit specifieke delen op aarde en combineer met de lekkerste ingrediënten.

lees meer

Bourgondische stadswandeling

De manier om het fraaie historische centrum van Middelburg te zien, ruiken, voelen, proeven & beleven. Met een duidelijke handleiding en stadsplattegrond ga je op pad langs pittoreske steegjes, authentieke winkels en krijg je op 8 verschillende locaties een heerlijke versnapering & mondvermaakje.

lees meer

Thema mogelijkheden

Er zijn verschillende seizoenen in het jaar waar Chocolade niet bij is weg te denken. Het is altijd leuk als je dan ook zelf iets kunt maken. Bekijk hier onze mogelijkheden… 

 

 

 

lees meer

18+

I.v.m. Corona kunnen wij op dit moment geen workshop ‘18+‘ aanbieden. Online producten aanschaffen kan wel! 

Bestel chocolade 18+